måndag 9 juli 2007

Hallå, solen!!!!

Svensk sommar i sin högprakt. Idag är det socialdemokraternas dag i Almedalen och om ni har hunnit lyssna på radio (P3) så kommenterade förbundsstyrelseledamoten Johan Hassel SSUs rapport om ungdomspolitiken. Det finns även en artikel i Gotlands Tidningar om ämnet idag. Nu hoppas vi bara att Mona tänker beröra ämnet ikväll.
Den politiske sekreteraren Axel var en aning trött i morse när han steg upp efter sin nattliga tur, men humöret var lika gott som en treåring på sitt eget födelsedagskalas.

Klockan 14.00 på Donners Plats i Visby kommer förbundsstyrelseledamöterna Alaa Idris och Johan Hassel att presentera rapporten. Snart ska den även finnas tillgänglig på ssu.se.

Som vanligt väntar vi på solen och det pågår närmast vadslagning om när de efterlängtade strålarna komemr att träffa våra bleka ansikten. Istället för att sätta solskyddet i ansiktet så brer vi istället tjocka lager på smörgåsarna :-)

Tidningen Resumé har uppmärksammat att vi inte är 1000 personer på plats i år och att vi inte satsar lika mycket pengar som vi gjorde i och med vallägret. Surprise! I en annan utkant av politiken har kunnat noteras att vare sig statsminister Fredrik Reinfeldt eller minister Olofsson är här. Dom satsade inte alls skulle man kunna säga. Vi hoppas att de har det skönt på semestern.

Inga kommentarer: