lördag 7 juli 2007

Regn och Katapult


Klockan har slagit eftermiddag och Visby är helt sänkt i dimma och regnet öser bokstavligt talat ner. Om vädret står sig så får centerpartiet och miljöministern Andreas Carlgren en minst sagt sval inramning.


När första delen av SSUs crew anlände till Visby under förmiddagen så mötte medlemmar från S-föreningen Katapult, och en apa som är en av föreningens figurer, upp i hamnen och överraskade oss totalt. Ett gladare gäng får man leta efter. Eftersom det var en aning risigt med husrum i Visby så bor nu Katapultarna på skolan där hela SSU-gänget kommer att bo.

Det kommer garanterat att bli superkul att spexa tillsamman med det sällskapet.


Nu väntar vi bara på landets övriga SSU:are. En del har redan satt sig på sina tåg och vi hoppas att resan går bra till Gotland.




2 kommentarer:

Anonym sa...

va glad man blir att katapult möter upp SSU men jag måste säga att Katapult är en SSU klubb i Uppland:) Och vad snällt av SSU som låter de bo med er..

ha de gött.../Manuel, SSU Uppland

Veronica Bergh sa...

Naaj va trevligt att det löste sig med boplats och sånt för Katapult-gänget! Jag kände mig som en riktig moderat när jag sa att det inte fanns plats åt er lilla ljudanläggning...eller vad det nu var. :P / Veronica, SSU Gotland